Bloggflöde

Trädgården – Stockholms härligaste klubb

Hej älsklingar!
Igår bestämde vi oss för att dra till trädgården för att se Beatrice Eli och hennes lilla minikonsert under bron. HIMLA trevligt. Tro det eller ej så älskar jag trädgården. Det har jag alltid gjort. Men jag känner mig så otroligt fel-placerad där när det kommer till klädsel och stil. Jag önskade att jag också kunde rocka hipsterstilen, men det är så långt ifrån ”jag” som det går att bli. Trädgården vill ju ändå att man ska komma ”precis som man är”. Vissa går dit i pyjamas, andra i kroppsstrumpa och jag i den lilla svarta, chanel och klackar. Min syster och bästis var snygga som alltid. Människor på trädgården är ju så fina i deras unika stilar. Så det är verkligen inget negativt med att folk är egna. BARA positivt.
Jag längtar redan till nästa kväll på trädgården.
Här kommer ett gäng oredigerade mobilbilder från kvällen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *