Bloggflöde

Tv-inspelning i Svt-huset

Hej älsklingar!
Åh vad bra det gick igår. Det är ju så kul att göra Tv. Har ju inte gjort tv på några år så har verkligen längtat. Dock har jag tackat nej till en rad olika grejer dem senaste året. Men just detta tackade jag JA till för att det kändes rätt och bra i magen. Igår började jag dagen i Göteborg med att checka in på ett finfint hotell precis vid centralen. Direkt efter detta kom en taxi och hämtade mig som körde mig till Svt-huset. Här blev jag direkt kastad in i sminket där en fantastisk kvinna sminkade mig och fixade mitt hår. Alla var såå gulliga. Hela produktionen var underbar. Efter detta fick jag min louge och lite mat. Strax efter detta fick jag signera kontrakt, göra en massa synkar och sedan vila ett litet tag. Kort efter detta var det dags att köra igång på riktigt.  Det var så kul och spännande. Längtar så efter att få se resultatet. Ni kommer att få veta vart och när det släpps, det lovar jag <3

Innan allt drog igång. Här var jag såå nervös.  efter – vs innan. Helt död när vi var klara. Efter detta tog vi en taxi till middag. Har aldrig smakat så gott med risotto..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *