Bloggflöde

Vad har du för drömmar?

Detta är ett samarbete tillsammans med foretagarna.se

Något jag tidigare tyckt varit ointressant och onödigt tycker jag idag är oerhört viktigt och intressant. Försäkringar var inget man behövde ha tänkte jag för ett par år sedan, ”det kostar ju bara”. Men detta har jag fått äta upp så många gånger och det är tur att man blir visare med åren. Idag tycker jag det är ganska svårt att veta vad man ska ha för försäkring, vad den täcker och vad självrisken är. Hela denna biten är en djungel och jag tar än idag hjälp av min sambo för att guidas rätt. Något jag dock tycker har varit tydligt är försäkringarna hos Företagarna.

Företagarna är försäkringar för dig som driver eget. Litet eller medelstort företag. Hos dem är det enkelt. Det är enkelt att förstå vad man får utav sin försäkring, det är enkelt att få hjälp och det är enkelt att teckna en försäkring. Det ska inte vara krångligt att vara eller bli försäkrad emot oförutsedda händelser. Jag har altid drömt om att stå på egna ben, driva mitt eget och göra det jag är bäst på. Idag kombinerar jag mitt eget med en tjänst på ett helt fantastiskt företag. Jag trivs så bra med det och är ganska lyckligt lottad som kan kombinera dessa två arbeten. Jag jobbar, sliter och jag lär mig så oerhört mycket på vägen. Att sluta utvecklas är något utav en fasa.

När man driver eget vill man bara fokusera på sin business, nå sina mål och att allt ska gå rätt. Att ha en försäkring hos företagarna innebär nätverkande, kunskap och praktisk hjälp. De driver också utvecklingen för ett bättre företagsklimat så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar. Det är ju exakt så här det ska vara. Vill ni läsa mer om hur foretagarna.se jobbar kan ni läsa mer om den via denna länk (klick)

Gör verklighet av dina drömmar <3 Finns viljan så är du halvvägs där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *