Bloggflöde

Välkommen du underbara helg – Pinchos city/ Smaka på Stockholm

Hej fina ni!
Jag har haft en helt underbar fredag. Det är verkligen veckans magiska dag… Började dagen med jobb på kontoret sedan blev det en sväng till Kungsträdgården och ”smaka på Stockholm”. Här hängde jag med min bästis och lite andra fina bekanta. Vi drack gott och satt och myste i solen. Det finns ju sååå mycket gott på plats och det är ju ljuvligt att hela kungsträdgården förvandlas till en streetfood-festival. Jag fick dock inte nog av all god mat så senare blev det lite tapas och bubbel på Pinchos. Så kul att dem äntligen öppnat en restaurang i stan… Vi östermalmsbor vill ju också kunna ha nära till Pinchos hehe!
I morgon är planerna att bada, grilla och bara njuta av ledighet. Hoppas bara vädret håller i sig.

Nu ska jag sätta mig och jobba lite och sedan väntar nog en film eller två! Ha en underbar fredagskväll hjärtan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *