Bloggflöde

Vår betyder events

Idag ser jag såhär vårig ut, klädd i Na-kd från topp till tå 🙂 Jag älskar att man numera slipper ”pälsa” på sig så fort man ska ut. En tunnare jacka och en scarf virad runt halsen räcker. Underbart!! Idag är planen att jag ska vara på kontoret hela dagen, en lunch är inbokad och lite senare blir det AW. I morgon blir det också jobb följt av ett härligt festligt event i Mood-gallerian. Älskar alla inbjudningar som trillar in just denna period. Säger som jag alltid gör – Jag önskar jag kunde gå på allt. Men jag får prioritera.
Hoppas ni får en ljuvlig tisdag.
Ta hand om varandra!
Puss och kram

hela outfiten kommer ifrån bästa Na-kd <3 

Ja, det är rörigt hemma, men jag håller på att göra det vår fint. Tar lite i taget heheSer ni vad stor vår lille älskling har blivit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *