Resor

Vår i London. London dag 1

Hej älsklingar.,
Jag kan inte med ord beskriva lyckan av att vara tillbaka i världens helt klart bästa stad. Taxin hämtade mig och M strax efter 07 i morse hemma i Stockholm. Vi landade i London strax efter lunch och även där blev vi upphämtade direkt. Älskar att resa smidigt och unnar mig ALLTID taxi när jag reser. Åker sällan kollektivt numera. Detta beror delvis på min post traumatiska stress, men också såklart på att jag blivit mer bekväm och vill slippa krångel. Smidighet är värt såå mycket.

När vi kon fram så checkade vi in på vårt magiska hotell mitt i Kensingtons hjärta. Bor ju så gärna i denna del av London då jag känner mig som mest hemma här. Det är ju lite dyrare med allt just i detta område, men det är helt klart värt det. Alla smågator, caféer och restauranger är ljuvliga här. En annan underbar sak är att London blommar. Det är verkligen vår här nu 🙂

Vi gav oss ganska snabbt iväg på en shoppingtur till Westfield som ligger ganska nära vårt hotell. Efter detta tog vi taxin vidare till min absoluta favorit restaurang här i London. Nämligen The Ivy Chelsea Garden. Jag går alltid hit så fort jag är i London. Om ni är sugna på att besöka denna restaurang måste ni boka bord i tid. Helst någon månad innan 🙂
Nu är vi hemma på hotellet igen och jag känner mig helt död. Så trött och seg i benen. I morgon ska jag äntligen få träffa min bästis och det gör mig såååå lycklig. Som jag saknat henne <3

Lyxigt att få äta lunch ute i solen <3

Bärhäng på The Ivy innan vi fick vårt bord. Vi två är alltid så tidiga

Outfiten är ett nytt sponsrat samarbete som jag har tillsammans med Nelly.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *