Bloggflöde

Vår senaste investering till hemmet

-Detta är ett samarbete tillsammans med  virab.se –

Hej läsare!
Jag trodde aldrig jag skulle bli så galen i hem och heminredning som har har blivit på senare år. I dagens läge köper jag hellre en svindyr soffa och puffar till hemmet än en fjärde Chanel-väska. Vad betyder det här? Jo att jag älskar inredning. Eller kanske att jag valt att spendera mina pengar på något vettigare? Ja, det beror helt och hållet på hur man ser det hela.
Mitt och Marias hem är en plats att umgås, mysa, kunna slappna av och känna trygghet. Jag tycker vi har lyckats ganska bra med det. Vår lägenhet andas VI och jag tycker den har blivit så personlig vilket jag älskar.
I våra tidigare lägenheter som inte varit ”fasta” har jag inte känt mig så här trygg som jag gör i denna. Jag har verkligen kostat på denna lägenhet och vårt senaste köp var faktisk en handdukstork till vårt badrum. Detta är lyx, lyx för mig som inte är van att ha en handdukstork hemma 🙂 Många kanske tar det för givet, men tidigare har jag inte sett charmen i att ha en hemma. Jösses vad man kan förändras.
Det finns inget härligare än att komma ut ur duschen och att svepa in sig i ett varmt badlakan som värmts upp under tiden man duschat. Jag älskar den känslan. Vårt befintliga badrum är rätt så litet så vårt problem var att hitta en handdukstork med bra mått, men visst gjorde vi det.

Är ni själva sugna på ett investera i denna badrumslyx och vackra handdukstorkar så måste ni spana in Virab 🙂

Denna handdukstork är helt klart min favorit. Så stilren och så fin! Det är exakt en sådan som vi själva har investerat i. Älskar ju den klassiska och ”enklare” stilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *