Bloggflöde

Vårda din hårbotten

– Detta är ett betalt samarbete tillsammans med Mjällbusters –

Hej raringar! Tror knappast att det bara är jag som har kli i hårbotten denna årstid. Denna årstid är ju som sagt känd för att torka ut din hud. Kyla torkar ut både hår, hud och kan ge effekter som en flagnande hårbotten och stramande hud. Jag har rekommenderat många olika hudvårdsprodukter mot detta, men i detta inlägg ska vi prata om hår och hårbotten. Eftersom att jag är utbildad frisör och tidigare jobbat som detta har jag testat en rad olika mjällshampon och shampon för torr hårbotten. Det är ett fåtal av dem produkterna som faktiskt hjälpt har hjälpt okej så därför har jag hela tiden sökt efter nya och ännu bättre.

Den behandlingen jag rekommenderar mot torr hårbotten och mjäll är helt enkelt ett shampo från Mjällbusters. Det behöver inte och ska inte vara krångligt att bli kvitt mjäll och torr hårbotten. Idag har man oftast inte tiden och orken att hålla på med olika kurer och serum. Mjällbusters shampo är riktigt bra mjällshampo som är tillverkat i en fabrik i Skåne och kan användas av alla, både män och kvinnor. Detta shampoo är det mest effektiva mot mjäll och torr hårbotten som jag testat. När jag jobbade som frisör rekommenderade jag oftast att tvätta håret två gånger med ett mjällshampo och att man andra gången låter det värka i ett par minuter. På så sätt hinner hårbotten absorbera och bekämpa mjäll och torra partier. Återfukta sedan med ett balsam som passar din hårtyp 🙂 Läs mer om Mjällbusters här (klick) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *