Bloggflöde

Värmeborste – min nya hårvårdsrutin

Mitt hår kräver mycket jobb för att det ska bli någorlunda snyggt. Min tvätt och fön-rutin har tidigare bestått av ca tre timmar och därför har jag endast tvättat mitt hår en gång per vecka. Att föna håret sådär frissfritt med stora lockar tar tid och är jobbigt. NU har jag testat en annan grej tack vare LYKO.
Min nya rutin ser ut såhär:
Jag tvättar mitt hår på kvällen och låter det självtorka. När jag vaknar på morgonen så delar jag upp håret i tre sektioner och arbetar enkelt med denna värmeborste (klick). Den är helt fantastiskt. Den ger håret volym, glans och loose curls. Min signatur-look skapas på ca 20 min. Som jag älskar denna borste!! När jag har lite mer tid på helgerna brukar jag istället lägga upp håret på värmespolar. Denna är också helt ny från Lyko. Har aldrig testat denna metod innan, men jag älskar den. Ni hittar dem varma spolarna här (klick) 

-Inlägget innehåller Adlinks-

Varma spolar här (klick) 
Värmeborste här (klick) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *