Bloggflöde

Vart jag än vänder mig…

Undrar hur många gånger per dag jag önskar att dygnet hade fler timmar. Jag räcker inte till, eller dygnets timmar räcker inte. Hur jag än gör så halkar jag alltid efter med allt. Som min mamma alltid så när jag var liten ”vart jag än vänder mig så är rava bak) Rava = Röv på värmländska. Men jag är possitiv ändå. Det är ändå bara sjukt roliga saker som händer just nu och allt är ju självförvållat. Idag har jag varit på kontoret hela dagen och köttat på. I morgon startar dagen med ett morgon event på Berns sen blir det kontoret följt av ett senare eftermiddagsmöte. Fredagen kommer bestå av content dag/ mötesdag. Har så galet mycket samarbeten som jag måste skapa inspirerand e innehåll till. Kul, men tidskrävande :)) Efter det ska jag på ett sjukt spännande möte som jag blit aldless pirrig av.
NU förbereda och öppna samarbeten.
Trevlig kväll kära ni <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *