Bloggflöde

Veronica Virta outfit

Häromdagen klädde jag mig så mycket ”jag” som det kan bli. Älskar denna look som kommer ifrån Veronica virta (klick) Denna jacka kan anvöndas både som ett ytterplagg och som en blzaer inomhus. Knytblusen som jag har under passar verkligen alla tillfällen och det är helt klart min ”go to” blus.

Idag har vi haft pressdag på jobbet. Så roligt och så mycket fart, hela dagen. Alla som kom förbo showroomet är ju så gulliga och intresserade. Älskar denna bransch <3 Nu ska jag och hjärtat laga mat och börja planera vår ledighet.
Ha en fin kväll raringar.

Pärlor och volanger. Kan det bli mer jag? Jag tror knappast det. Och väskan.. Den blir jah mer och mer kär i för varje dag som går. Bra investering om inte annat 🙂

One thought on “Veronica Virta outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *