Resor

Vi åker till Thailand

Som rubriken lyder så kommer jag och Maria åka till Thailand. Äntligen tar vi oss även dit!! Resan går av stapeln den 18:e december så vi kommer att vara borta över både jul och nyår. Känns så otroligt skönt. Ni som följer mig vet ju att jag/vi väldigt sällan är ”hemma” och i Sverige under dessa högtider.
Vi kommer i alla fall att flyga ner till Krabi och där har vi bokat ett super super fint hotell med infinity pool, egen/privat pool utanför rummet, havet utanför dörren och så mycket annat som jag längtar till. Utgångspunkten kommer att vara Krabi, men vi kommer självklart att göra en massa utflykter (spontana sådana) när vi väl är där 🙂
Ge mig era bästa Krabi-tips tack <3
Nu ska jag springa till kontoret. Ha en ljuvlig onsdag kära ni.

Här är en bild från hotellet jag bokat. Hur fint? Älskar denna infinity pool redan haha.

Förra årets vinterresan gjordes till Dubai. Minns ni? Ni kan ju hitta alla mina gamla inlägg genom kategorier och kalendern i menyn 🙂 Jag älskade verkligen Dubai

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *