Bloggflöde

Bästa ring light

I detta inlägg har jag listat bästa ring light / selfie lamporna – ring light lamporna 🙂
Inlägget innehåller adlinks

En ring light eller selfie lampa vad man vill att det ska heta är ett måste. Nu är hösten och mörkret här på riktigt och det är omöjligt för oss kreatörer att skapa innehåll under detta halvår. Givetvis kan en ring light eller selfie lampa vara bra för många andra, trots att man inte jobbar som influencer. En ring light funkar utmärkt som smink-belysning, eller bara för att få upp ljuset hemma. Många älskar ju att fota, utan att dem behöver hamna online och då kan en ring ligtht komma väl till pass. Jag brukar tända min lite då då bara för att få det ljust här hemma hehe.

Bästa ring light

Vilken ring light ska man satsa på då? Vilken ring light är bäst och vilken passar mina behov?
Frågor att ställa sig själv innan du lägger vantarna på en ring light kan vara “vad behöver jag lampan till”? Är det enbart en lampa till din sminkhörna kan du lika väl köpa en utan ett stativ på en meter… Här nedan listar jag dem bästa ring light

Ring light med stativ <— SHOPPA HÄR, KLICK

Denna ring lighten / selfielampan är helt klart min favorit. Med sitt stativ på över 1 meter blir det enkelt att fota stora föremål trots att det till en början är svart i rummet. Lampan har yte ljuslägen med dimmer. Man kan också få kallt eller varmt ljus. Selfielampan har fäste för mobil som går att ljusteras till olika läge. Även lampan i sig går att justera.

Ring light lampa <— SHOPPA HÄR, KLICK

Denna selfielampa är perfekt för dig som vill ha bra selfieljus eller bara ett bra ljus när du sminkar dig. Ringen är 16 cm stor i diameter och passar därför perfekt när man vill ha mycket ljus på en mindre yta. Eftersom att den är mindre än den första jag tipsade om är den enkel att frakta med sig. Lampan har ett stativ och fäste för mobil.

Ring light lampa liten <— SHOPPA HÄR, KLICK

Denna lilla med ack så kraftfulla lampa är perfekt för dig på spring. Den är 10 cm i diameter och passar perfekt för dig som fotar med telefonen. Även denna går att dimmra och levereras med ett kort och fast stativ.

Vill ni se fler av mina rekomendationer av bäst i test ring light så klicka på länken!  🙂

Ring light stor <– shoppa här

Eftersom att jag oftast fotar stora föremål och vill ha hela rummer uppljust valde jag att lägga vantarna på den extra stora ring lighten. Den första jag skrev om. Allt habdlar om behov. Alla dessa som jag listat har jag själv testat och jag vet att alla fungerar bra. Dem är kraftfulla med ett starkt ljus.

Köp inte vad som helst. Vissa ring lights – lampor är riktigt dåliga och ger inte alls det där kraftfulla ljuset man är ute efter. Lägg pengarna på en bra 🙂

Lycka till med ert inköp!

Så här ser min lampa ut (rekomendation nr 1 i listan ovan)

Bästa ring light

7 thoughts on “Bästa ring light

  1. Hej en fråga! Den på bilden som ska vara den första du rekommenderade ser inte alls likadan ut på hemsidan. Har dom gjort en ny på hemsidan eller vad handlar det om? Tack.

    1. den sålde slut i lager så detta är en annan, men denna du ser på länken har jag också. Båda fungerar på samma sätt och har samma funktioner 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *