Bugaboo giraff omdöme

Bugaboo giraff omdöme

Inlägget är i ett samarbete med Bugaboo

Hej fantastiska ni!
Jag älskar att prova nya produkter till barnen och jag vet hur mycket NI uppskattar när jag gör mina recensioner här i bloggen. Därför vill jag idag prata om Bugaboo giraff matstol. Vi har haft den här hemma i drygt en månad, så vi har verkligen kunnat testa den ett tag innan jag vill ge mitt omdöme på den. Här hittar ni Bugaboo Giraff matstol (klick)

Bugaboo giraff omdöme

Bugaboo Giraffe är en mycket enkel matstol som lämpar sig till barn i alla åldrar. Från nyfödd till vuxen egentligen. Detta är en stol som växer med ditt barn så du behöver verkligen bara EN stol till ditt barn. Toppen tycker vi. Stolen är så enkel att justera och du ställer in den helt utan verktyg. Med hjälp av två knappar som du håller in kan stolens sittyta ställas in i 5 olika lägen. Fotstödet kan justeras i 9 olika höjdlägen.

Med hjälp av Bugaboo Giraffe-set för nyfödd kan bebisen sitta med vid matbordet direkt från födseln. Detta tycker jag är så mysigt! Just denna nyfödd stol kan enkelt förvandlas till en babysitter om man väljer att köpa till deras gungstolsram. Denna har gjort succé här hemma.

Vid sex månaders ålder kan man smidigt förvandla Bugaboo stolen till en babystol med tillhörande babysittdel. Detta blir nästa inköp för oss 🙂

Bugaboo Giraffe stol har en låg vikt på endast 5 kilo (lite drygt), men den är samtidigt så stadig och stabil. Otroligt fin är den också. Stolen är utrustad med tassar i plast som skyddar golvet mot eventuella repor.

Så här kommer vi använda stolen

Bugaboo Giraffe kan användas från nyfödd med newborn set (köps separat),
från 6 – 9 kg med rocker babysitter (köps separat), och
från ca 6 mån – 36 månader med babysetet samt med matbricka (ingår)
Från 36 månader och uppåt, endast stol.

Jag kan varmt rekommendera er Bugaboo giraff matstol 🙂

Bugaboo giraff omdömeBugaboo Giraffe tillsammans med Newborn set. Så himla smidigt och mysigt att alla kan sitta tillsammans, i samma höjd 🙂

Bugaboo giraff omdömeNewborn set tillsammans med gungstolsramen. Selen är så mjuk och gosig vilket uppskattas så mycket, Avskyr hårda kanter som skaver.

Bugaboo giraff omdöme Stolen som den är. Passar perfekt till storebror.  

Läs mer: Bugaboo donkey 5 duo omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *