Rabattkoder

Buttericks rabatt – 20%

Buttericks rabattkod

Inlägget innehåller adlinks i samarbete med Buttericks. 

Hej på er!
Snart drar maskeradsäsongen igång på allvar och vad passar inte då bättre att vara först med att beställa sin kostym. Min “Go to” när det kommer till maskerad, utklädnad och kostymer är givetvis Buttericks. Jag vet att dem har en mycket populär butik på Drottninggatan här i Stockholm, men där kan köln ringla sig lång och det känns inte så kul, eller säkert för den delen heller. Jag shoppar hellre hos Buttericks online och får en fin rabattkod. För givetvis har jag ordnat det till er.

Buttericks20 ger er 20% rabatt på allt <3 ( gäller köp över 300 kr) 
Klicka på länken nedan så aktiveras rabatten

Buttericks rabattkod <—klick

Hos Buttericks hittar man saker som

Peruker
maskeradsmink
Kostymer
Linser
Roliga pryler
Partytillbehör
och en massa massa mer saker 🙂

Snart är det ju både oktoberfest, halloween och en massa spökliga happenings. Se till att krirra ditt kostymkit redan idag. Det är ju NU rabatten gäller så passa på vetja 🙂
alltid fri frakt på beställningar över 500 kr.
Leverans på 1-2 arbetsdagar. Hur bra??

Buttericks rabattkod Min inspiration inför för årets halloween.
Vad har ni för idéer till årets halloween? Jag har klätt ut mig till allt möjligt, men i år ska jag verkligen hämta inspiration ifrån dem “värsta” skräckfilmerna jag sett… Buttericks säljer ju grymt smink som alla behärskar att använda. Dem färdiga “såren” som man bara sätter fast är så jäkla trovärdiga. Man blendar bara ut kanterna med sin egen foundation och häller på lite blod. Så snabbt, så enkelt och väldigt trovärdigt. Ett grymt tips!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *