Bloggflöde

Lily & Rose rabattkod

Lily & Rose rabattkod

-inlägget innehåller adlinks-

Det finns inga smycken som jag bär så ofta som jag bär mina Lily & Rose. Favoriterna är helt klart deras örhängen och deras håracessoarer. Jag bor i mitt diadem med rosett <3 Dessa smycken passar så bar tillsammans med mina övriga smycken som jag dagligen bär 🙂 Smycken kan vara det bästa jag vet. Jag kan klä mig hur basic som helst, bara att jag har mina favoritsmycken.

Det bästa är ni att jag har en rabattkod till er som gäller på Lily and Rose <3

Lily & Rose rabattkod <– handla här klick

EMMA10 ger er 10% rabatt på alla Lily & rose smycken. Gäller via länken ovan

Smycken som ni kan hitta i Lily & Rose sortiment är bland annat:

  • Armband
  • Ringar
  • Örhängen
  • Brud-acessoarer
  • Halsband
  • och håracessoarer

Det bästa med Lily & rose smyckena är att dem är så fantastiskt hållbara. Jag köpte mina första lily and rose örhängen år 2015 och dem är lika fina än idag. Jag får så otroligt mycket komplimanger när jag har dessa örhängen på mig. Det är mina allra största favoriter i mitt smyckesskriv.

Passa på att shoppa med koden nu. Att ge bort smycken blir ju aldrig fel <3 Jag tror att alla tjejer älskar Lily & rose smyckena. Dem passar ju verkligen alla åldrar också 🙂

Vad har ni for “go to smycken” ? Är ni såna som allrid har samma favoriter på er eller brukar ni växla mellan flera olika smycken? Kan vara ganska kul att veta 🙂 Jag är en riktig periodare när det kommer till smycken. Jag har ALLTID örhängen, armband och halsband. I långa perioder har jag samma set, medan vissa perioder betyder jag flera gånger i veckan.

Nu ska jag visa vad jag senaste beställde ifrån dem

Lily & Rose rabattkod Lily & Rose rabattkod Men alltså hur fint? Jag är så så så kär i detta 🙂 Detta kommer alltså bli mina favoriter, helt klart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *