Bloggflöde

Mymuesli recension – rabatt

Innehåller mymuseli rabattkod i samarbete med mymuseli

Hej och god morgon fina ni <3
I morse knackade det på dörren och jag fick ett härligt bud från inga mindre än bästa mymuesli. Jag älskar müsli och det har jag alltid gjort. Mymuesli är ett vinnande och så populärt koncept här hemma. Det som gör denna müsli så fantastisk är att den är 100% ekologisk. Hos Mymuesli kan du skapa din personliga mix om du hellre föredrar det. Du kan välja mellan hela 80 ingredienser och detta ger dig hela 566 biljarder müslivariationer haha. Jag valde mina favoriter som är färdiga, men nästa gång ska jag ge mig på att blanda min egen 😀

Givetvis har jag en smaskig rabatt till er. Med min egna länk så får ni en Mymuesli rabattkod.

Mymuesli rabattkod <— klick

Erbjudandet gäller för ett mymuesli2go prova-på-paket med 6 ekologiska müslisorter som ni mina följare får som en gåva på köpet med er beställning från 100 kr.
Erbjudandet gäller till och med: 31/10 – 2020

Mymuesli är också en perfekt gå bort present då förpackningarna är sagolikt vackra. Det gör ont varje gång jag kastat rören, men oftast har jag återanvänt dem till annat 😀
In på deras hemsida via länken ovan och unna er något mumsigt.

Ha en fin fredag hjärtan <3

Mymuesli rabattkodMymuesli recension

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *