BloggflödeRabattkoder

parfym.se rabattkod

Parfym.se rabattkod

Detta inlägg innehåller reklam och adlinks för parfym.se

Hej underbara läsare. Idag sla vi prata om parfym och dess skillnader 🙂 Skrev ett liknande inlägg för ett par år sedan, men det är värt att ta upp igen.

Alla vet inte skillnaden mellan parfym och PARFYM. Så jag tänkte skriva en liten “parfym-skola” men grunderna som man bör veta innan man hittar sin lämpliga doft.

Vad är skillnaden mellan Edp, EdT och Edc?
Skillnaden mellan dessa tre är hur länge doften håller.
EdP-parfymer (Eau de Parfum) har en högre halt doftkoncentration och doftar längre än dem andra. Resultatet blir givetvis ett högre pris. Både EdT (Eau de Toilette ) och EdC (Eau de Cologne) har en lägre doftkoncentration och den mildaste är Edc. Jag föredrar helt klart den starkaste Eau de parfum då den håller mycket längre. Men som sagt alla gillar ju olika  😀 Min mamma föredrar till exempel Eau de Cologne då den är “mildast” i sin doft.

Parfym.se rabattkod <—klick

Just nu har parfym.se en GRYM deal på märken som till exempel Armani, Lancôme, Ralph Laurent, Diesel och cacharel. In och shoppa nu 😀 Ni kommer direkt till rabatten via länken ovan.

Hur Får jag parfymen att sitta så länge som möjligt?
Det finns en del ställen på kroppen som man helst skall spraya parfymen på så att den sitter så länge som möjligt och det är på handleden, bakom örat och halsen. Gnugga ej på parfymen utan klappa in dem om du måste ta i den. Om jag vill använda min “kvällsdoft” på dagen brukar jag spraya upp som ett moln och sedan gå igegom det. På detta sätt så blir parfymen inte lika stark och passa bättre på dagen.

Här nedan är en av mina absoluta lyxdofter  😀

 

parfym.se rabattkod parfym.se rabattkod så här glad kan man bli när man få en ny parfym. Parfym är ändå livet hörrni

One thought on “parfym.se rabattkod

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *