protein.se rabattkod

protein.se rabattkod

Inlägget är i ett samarbete med protein

Ni som känner mig vet redan min kärlek till vitaminer och kosttillskott. Jag är oerhört noga med maten, men jag boostar gärna kroppen med vitaminer som jag vet att den behöver. Ni som inte känner mig ska i detta inlägg få veta vad för typer av tillskott som jag dagligen äter. Men innan vi går in på det så vill jag ge er fin rabatt på protein.se

protein.se rabattkod

shoppa hos protein.se med rabattkod

<—- Shoppa via länken ovan <— 

Med rabattkoden EMMAJENNIE25 får du 25% rabatt på allt. Passa på att göra dina vitamininköp nu.

protein.se brun utan sol kapslar

Från och med maj så började jag ta mina brun utan sol kapslar från protein.se. Många av er har frågat mig om dessa fungerar och svaret är JA. Dock kommer inte resultatet på en gång, utan man måste ha tålamod. Jag skulle säga att det tar några veckor innan man ser resultat. Vad är det som gör att man blir brun av brun utan sol kapslar? Jo det är det höga innehållet av betakaroten. Dessa kapslar innehåller endast ingredienser som skyddar huden och hjälper dig att bli brun snabbare. Kom dock ihåg att använda solskydd. Dessa kapslar kan användas med eller utan solning. Jag själv solar ALDRIG och ser ändå väldigt fina resultat. Bli frun inifrån och testa dessa fantastiska brun utan sol kapslar från protein.se. Burken med 150 kapslar, räcker till 2,5 månaders användning

Utöver dessa kapslar så tar jag även kosttillskott som

  • D-Vitamin, så viktigt för oss som bor här i Sverige!
  • Jag tar även multivitamin kvinna
  • Sist men inte minst så tar jag också tillskottet får hår, hud och naglar. Dessa är sååå bra och har ett så mycket bättre pris än vad liknande varumärken har. Jag har i perioder tappat väldigt mycket hår, men inte alls längre. Väldigt nöjd!!

Protein.se omdöme

Jag har haft väldigt mycket frågor till protein.se om deras kosttillskott och vad dem i minsta detalj innehåller. Är nämligen lite skeptisk till att stoppa i mig tillskott som jag tidigare inte känner till. Jag har fått sån fina och professionell hjälp av dem. Leveranserna är snabbare än blixten och alla produkter har överträffat mina förväntningar. Jag är väldigt väldigt nöjd måste jag säga 🙂

Detta är morgonens intag av kosttillskott för mig

protein.se rabattkodLäs mer: Meds rabattkod

En reaktion på ”protein.se rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *