Rizzo rabattkod

Rizzo rabattkod i samarbete med Rizzo

Min go to butik när det kommer till vackra skor och väskor är Rizzo. Att jag älskar skor är ingen nyhet, men jag har nog inte berättat att de flesta av mina skor kommer från Rizzo. Kvalitén är magisk och jag älskar deras fysiska butiker. Jag är stammis på Rizzo butiken på Nybrogatan. Älskar älskar! Som ni vet har jag ju en rabattkod på Rizzo till er. Jag kan ju inte tipsa om en butik utan rabattkod. I dessa tider handlar jag alltid online och servicen är ju lika bra där som i butik.

Rizzo rabattkod <– Hämtas här

Ange kod: Welcome10
Koden ger er hela 10% rabatt på ett helt köp och gäller via länken ovan.

 

Rizzo väskor

Rizzo har ett fantastiskt utbud av väskor. Allt ifrån stora resväskor till dem lite mindre väskorna. Vad du än är ute efter så kommer du hitta dina nya favoritväska hos Rizzo 🙂 Det går inte att få för mycket av väskor. En väska för varje tillfälle, så ser jag på det hela. Hos Rizzo finner du träningsväskor, arbetsväskor och mängder av handväskor att välja mellan. In och kika på Rizzo hemsida. Vad behöver du för väska? 🙂

Rizzo Rea

Jag skulle säga att Rizzo är kända för deras rea. Här är det en stor rea och mycket rabatt som gäller. De har alltid rea pp deras site och här kan man göra riktiga fynd. Ett tips för att komma undan så billigt som möjligt på Rizzo är att handla sådant som är ”off season”. Nu är det dags att kika på skor som sneakers och pumps. Dessa typer av skor är på jättrea nu. Ett litet tips bara. Rean hittar du via länken ovan.  Oavsett om du behöver ett par sneakers, finskor eller ett par nya skinnhandskar så kan du hitta det du söker bland Rizzos REA-produkter.

Rizzo rabattkodMina favoritpumps från Rizzo. Levde i dessa förra sommaren. Just nu på rea också.
Glöm inte att använda rizzo rabattkod så får du extra rabatt på ditt köp

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.