Sommar och strandkläder från Jollyroom

Reklam för Jollyroom

Häromveckan gjorde vi en rätt stor beställning från fantastiska Jollyroom. Vi hade skrivit en lista innan på saker vi behöver inför sommarsäsongen. På listan stod solhattar till båda barnen, uv-kläder, badbyxor, sandaler och lite annat. Jollyroom har verkligen ett stort utbud av saker till barn och vi kunde pricka av allt på listan.

Uv dräkter till barn

Jag tycker att uv-dräkten är en jättebra uppfinning då den är bra i flera olika syften. Solksydd på små barn ger inte tillräckligt med skydd och det är lätt att barn nöter bort solksyddet när dem leker i sanden och badar mycket. En uv.dräkt blir som ett extra skydd, ett skydd man verkligen kan lite på. Innan jag började läsa på om uv-kläder tänkte jag att Leonard ”bara” kunde ha som en lång T-shirt på stranden. Men nej, jag tar tillbaka att jag ens tänkt så. Det är nämligen så att en ”vanlig” T-shirt ger ett skydd som motsvarar cirka 10-15 spf medans uv-kläder motsvarar cirka 5o i spf. Det innebär att uv-kläder ger 98% i skydd mot de farliga uv-strålarna. Man lär sig väldigt mycket när man har barn 🙂 Vår bebis kommer inte att exponeras för sol över huvud taget så det blir att investera i UV dräkt till honom när vi åker till Thailand i höst. 
Nordbjörn är ett varumärke som finns hos Jollyroom, detta brand är en stor favorit hos oss. Jag tycker dem har fina print, bra kläder och bra priser. Värt att spana in. Vurumärket säljer både ytterkläder, skor, badkläder och mycket mer.
Handla Nordbjörn hos Jollyroom här <– klick

så fint uv-set till Leonard 🙂 jag går alltid upp en storlek i dessa typer av plagg så mycket fint från Nordbjörn min stora sommarpojke <3 lika fina badshorts att ha på stranden som på promenaden. han som älskar att dofta på alla blommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *