Bloggflöde

Sudio Rabattkod

 Sudio Rabattkod 

Inlägget är ett samarbete

Hej underbara ni 🙂
I detta inlägg ska ni få ta del av en Sudio recension / Sudio omdöme samt en rabattkod. För exakt ett år sedan gick jag ifrån “vanliga” hörlurar till den trådlösa varianten och det är nog det bästa jag gjort. Vilken frihet. Men nu ska vi prata om Sudio vilket är mitt favoritmärke när det kommer till trådlösa hörlurar. Sudio levererar kvlité, fina produkter och inte minst prisvärda hörlurar. Jag ska i detta inlägg dela med mig av en Sudio recension då jag vet att ni önskat det 🙂

Sudio Rabattkod

Koden ejennie15 Ger er 15% rabatt på allt

Gäller via länken ovan

Passa på att unna er dem bästa hörlurarna. Koden gäller tillsvidare och på alla Sudios modeller 🙂 Happy shopping. Klicka på länken ovan så kommer rabatten att dras av i kassan. Glöm bara inte att lägga till rabattkoden.
Här nedan ska jag berätta om Sudio hörlurar och vad jag tycker om dem.

Sudio omdöme

… Av produkten ” Sudio ett “

Jag trodde inte att ett par trådlösa hörlurar kunde bli så här bra. Dem filtrerar bort allt ljud utifrån, ljudet är magisk. Dem är så sköna, lätta och smidiga. Men det bästa av allt med Sudios produkt “Sudio Ett” är att man kan prata i telefonen med dem utan problem. Det kanske låter självklart att man ska kunna prata med hörlurarna då alla har en mick, men tro mig. Det har inte varit självklart… Många trådlösa hörlurar är helt värdelösa och det är ingen på andra änden luren som hört mig. Men här är faktiskt Sudio fantastiska.

Passa på att klicka hem ett par med min rabattkod.

Sudio högtalare

Jag klickade för någon vecka sedan hem sudio högtalare “sudio femtio”. Jösses vad bra den är och så fin. Den är lika fin som bra! Sudio femtio är en sån liten högtalare, men så kraftfull. Den är vattentät går att koppla upp två högtalare till en enhet. Så bra! Jag är så nöjd med detta köp. Du kan givetvis använda min rabattkod även på denna högtalare 🙂

Hoppas ni gillade detta inlägg och att ni kommer ta del av denna sudio rabattkod

sudio rabattkod

 

Sudio rabattkodSudio rabattkodSudio rabattkod sudio omdöme  Sudio rabattkodVad använder ni för hörlurar idag? Har dem sladd eller har ni helt hoppat dem? Jag förstår inte hur jag tidigare kunde använda hörlurar med sladd. Tack Sudio för att ni är så bra och tar fram såna grymma hörlurar. Åh vad nöjd jag är. Tusen tack för det!
Dela gärna med er vad ni använder för hörlurar idag. Hade varit kul att veta 😀

Hoppas ni gillade detta inlägg ” sudio rabattkod “

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *