Rabattkoder

Bubbleroom hösten 2020

Inlägget innehåller annonslänkar för Bubbleroom

Bubbleroom har fått in så sjukt mycket snygga plagg det senaste. Alltså jösses! I detta inlägg kommer ni också få en bubbleroom rabattkod. Jag är ju ett stort fan av deras egna varumärken som Happy Holly och Chiara Forti. Dem är i exakt min stil och priserna är så bra. Klänningen här nedan är en stor favorit. Plisserat med guldiga detaljer är så jag och inget jag tröttnar på. Idag körde jag på denna klänning tillsammans med mina loafers ifrån Gucci. Svart kan aldrig bli fel. Känner mig alltid fin i denna färg.
Hur som helst så måste ni spana in Bubbleroom och deras fantastiska sortiment. Deras kappor är så fina och jag beställde nyligen två stycken därifrån. En superlång och en lite kortare.

Rabattkoden emma10 ger er 10% rabatt på ett helt köp.

Bubbleroom rabattkod <— klick

Klänningar använder jag höst, vinter, vår och sommar. Det spelar ingen roll vilken årstid det är. Undre vintrarna brukar jag köra lårhöga stövlar i kombination med en cashmere kappa. Då fryser man inte. Jag tycker egentligen inte att det är snyggt att använda strumpbyxor, men vad ska man göra om man älskar klänningar och bor i Sverige? V

Bubbleroom rabattkod Bubbleroom studentrabatt Bubbleroom blogg rabatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *