Geggamoja rabattkod

Geggamoja rabattkod

I ett samarbete med Geggamoja

Hej bästa läsare 🙂 Vid detta laget borde ni känna till min stora kärlek till barnkläder och tillbehör. Det finns ju faktiskt inget roligare att handla än barnkläder. Sedan finns det märken jag gillar lite extra. Ett av dessa märken jag gillar extra mycket är faktiskt Geggamoja. Namnet är ju så gulligt för det första, sedan är deras barnkläder så bra. Kvalitén är ju magisk!

Givetvis har jag en Geggamoja rabattkod till er. Rabatten aktiveras via länken nedan:

Geggamoja rabattkod

shoppa Geggamoja med rabattkod här <– klick

Via länken ovan får ni 15% på hela ert köp på Geggamoja
Ange kod: EMMAJENNIE15 – gäller via länken ovan

Koden ger 15% rabatt på ordinarie priser. 

Geggamoja rea

Förutom min rabattkod på Geggamoja kan ni alltid shoppa rea hos dem. Geggamoja rea är något utöver det vanliga. På länken ovan kommer ni direkt till deras shop 🙂 Jag hoppas och tror att ni kan hitta en massa fina saker till barnen. Kvalitativa saker kan kosta en slant, men då får man passa på när det är rea och kampanjer.

GEGGAMOJA – SOLGLASÖGON BARN & BEBISAR

Nu är det sommar och det är viktigt att skydda sitt barn på alla sätt som går. Solen är skadlig och ögonen behöver också skyddas mot solen. Geggamoja är kända för deras fantastiska solglasögon som sitter på barnet så länge du önskar. Ett elastiskt band hjälper glasögonen att sitta där dem ska.

Geggamoja rabattkod

GEGGAMOJA X MRS MIGHETTO

Geggamojas nya kollektion tillsammans med underbara MRS Mighetto är ju helt fantastisk. Den är så ljuvlig på alla sätt. Jag bara måste ha denna kollektion till Leonard och det är NU. I kollektionen finns det även en matchande baddräkt till oss vuxna. Åh vad detta skapar ha-begär. Om ni inte spanat in kollektionen så måste ni göra det nu. Se även till att använda min kod när ni ska handla 🙂

Geggamoja rabattkod på bambukollektionen

Ja, givetvis kan ni använda koden på Geggamojas älskade bambukläder. Dessa plagg är ljuvliga på alla sätt och vis 🙂 Passa nu på att unna er lille något fint.

Läs mer Bonti rabattkod

En reaktion på ”Geggamoja rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.