Icaniwill rabattkod

Icaniwill rabattkod

Inlägget innehåller adlinks

Jag älskar fina träningskläder och att kunna variera sina gymkläder. Jag har länge använt träningskläder från bästa I Can I will. Deras material på klädera går inte att jämnföras med några andra träningskläder på markanden. Dessa är så bra, sitter på plats och tightesen rullar inte ner från midjan. Nu ska jag svara på några funderingar som ni har på detta varumärke.  Givetvis kommer ni också få ta del av en fantastisk rabatt på Icaniwill <3 Rabatten dras automatiskt av i kassan

Icaniwill rabattkod

shoppa med Icaniwill rabattkod <– klicka här

Ange kod:
HELLOICIW15

ICanIwill Seamless

Att det skulle finnas seamless träningskläder låter ju nästan för bra för att vara sant. Men faktum är den att Icaniwill har tagit fram en hel kollektion som heter seamless. Den är precis lika fantastisk som den låter. Träningskläder i Seamless gör kläderna extra sköna med en perfekt passform. Idag skulle jag säga att dessa är dem mest populära träningskläderna.

Vad är seamless träningskläder?

Seamless är träninskläder som är finstickade i mjukt garn. Denna teknik gör att man tar tillvara på alla spillbitar som har blivit. Seamless-teknologin utnyttjar alltså alla resurserna vilket är fantastiskt miljövänligt. Förutom att dem är så snygga, sköna och sitter bra så är det ju också bra för miljön.
Samtliga av Icaniwill träninstights är squat proof , det vill säga att dem sitter på plats hela passet 🙂

Icaniwill Scrunch tights

Scrunch tights är en typ av träningsbyxa / tights som framhäver dina fantastiska former på ett smickrande sätt. I Icaniwill tightssortiment hittar du bland annat dessa typer av tights och i stussen har tightsen en scrunch-effekt (rynkning) som framhäver fina former och lyfter rumpan. Så snyggt och så skönt tycker jag 🙂 scruncht tightsen andas bra, sitter mjukt på kroppen och håller sig uppe i midjan. Ett par extremt bra och snygga träningstights.
Jag har dessa i en färg och jag skulle så gärna vilja utöka min scrunch- tightsgarderob från Icaniwill.
Jag har storlek Medium i allt och jag tycker att plaggen är väldigt normala i storleken. Alla tights är så stretchiga så man kan gå upp eller ner en storlek utan att det skulle märkas så mycket.

Se till att klicka din in på länken ovan så får du en fin rabatt hos bästa Icaniwill.

Icaniwill rabattkod

koden hittar ni längre upp i inlägget 🙂

Icaniwill rabattkod

läs mer: mystuff rabattkod

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *