myblend rabattkod

myblend rabattkod

Inlägget innehåller reklam

Jag har hittat ett nytt favorit – köksredskap som jag INTE kan vara utan. Hur gjorde man ens smoothies innan myblend fanns? Jag vet helt ärligt inte. Innan jag ska skriva en kort recension om myblend mixer så vill jag ge er en rabattkod på varumärket.

myblend rabattkod

Shoppa trådlös mixer här <– klick !!

Via länken ovan får du 15% rabatt på myblend. Ange kod: EMMAJENNIE15

myblend omdöme

För mig som mamma till en liten kan det vara utmanande att få i sig snabb man / mellis / energi på dagarna. Men, detta har jag nu fått hjälp med tack vare min MyBlend Mixer är. Detta är en mångsidig och praktisk mixer som kan hjälpa dig att upprätthålla en hälsosam livsstil oavsett hur tight om tid du har. Jag ska nämna några av de att  olika funktionerna som My Blend Mixern har och hur den kan hjälpa dig att enkelt och bekvämt blanda hälsosamma smoothies och drycker.

MyBlend Mixer är enkel att använda och är utformad för att passa en aktiv livsstil. Mixern har en kompakt och bärbar design som gör det enkelt att ta med sig på resan eller till gymmet. Dessutom är mixern utrustad med en kraftfull motor som snabbt och enkelt kan blanda ihop alla dina favoritingredienser till en jämn och krämig smoothie.

En av de främsta fördelarna med MyBlend Mixer är dess unika design med en praktisk och återanvändbar flaska som fungerar som både mixerkanna och drickflaska. Flaskan är tillverkad av BPA-fria material och kan enkelt rengöras i diskmaskinen. Detta gör att det är enkelt att ta med sig sin smoothie på språng eller för att dricka den direkt efter mixningen.

MyBlend Mixer är också utrustad med ett säkerhetssystem som skyddar användaren mot olyckor och skador. Mixern kan endast startas när flaskan är ordentligt säkrad på basen och det finns inga lösa delar som kan orsaka skador på användaren.

Mixern kommer i en rad olika färger. Jag har den rosa och älskar den diskreta och ljusa nyansen 🙂 Glöm inte att använda min myblend rabattkod när ni shoppar 🙂

myblend rabattkodLäs mer: Flattered rabattkod  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *