Poolhäng på Ellery Beach

Hej älskade ni!
Jag sitter i vanlog ordning i fläkten endast iklädd trosor och hoppas att inte någon granne ska se mig. Svetten lackar av mig dygnets alla timmar. Nackhåret är konstant fuktigt och lockigt. Men jag kan ändå inte göra annat än att skratta över hur jag ser ut. Det är en charmig tid vi lever i just nu jag och min älskling. Från lyx till hemma-vecka iklädd det solkigaste man kan hitta. Men visst finns det en charm i det? Jag har filmat en MASSA från hela vår graviditet där allt annat än lyx kommer skådas. Vill ni se detta? I så fall kan jag klippa ihop material som jag är beredd på att visa haha.

Men nu ska vi prata om Ellery Beach som vi besökte förra veckan. Man kan tro att det är ett samarbete, men det är det ej. Det är en present från min älskling. Vi hade det så bra där och vi tog så mycket fina bilder som jag vill visa er. Dag 1 på Ellery blev det en massa mat, poolhäng och mys på rummet. Dag två blev det enbart poolhäng och frukost.
Här får ni se ett par bilder från dag 2.

Stoooora solsängar på ”beachclub” ingick till dem som hade bokat detta extra. Jag är ju så stor nu och bekväm av mig så jag blev extra tackam för när älskling bokat detta.   Baddräkten sitter snäft som ett korvskinn. Att kom i denna med en svettg kropp kan jämföras med ett träningspass.
Min lilla fisk Så god frukost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *