Syster P Rabattkod

Syster P rabattkod

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag ÄLSKAR smycken, men föredrar dem lite mer minimalistiska. Jag är ingen person som byter smycken varje dag. Jag älskar att åldras med mina smycken om ni förstår vad jag menar hehe. Jag vill ha mitt halsband för alltid, min ring för alltid och mitt armband för alltid. Jag älskar mina smycken. Enligt mig har Syster P sååå fina smycken, helt i min stil. De är klassiska, vackra och håller en fantastiskt bra kvalité. Jag har en hel del smycken ifrån dem tidigare och kan faktiskt varva då och då. Men standard är detta halsband och denna ring som ni ser på bilderna här nedan. Beställde senast också ett halsband till ifrån dem, men det fick min flickvän. Gullig som jag är.

Syster P rabattkod

Syster P rabattkod –> Shoppa här personliga smycken här (klick)

erbjudande via länken ovan. Gäller syster P
ange kod: member2403

Personliga bokstavssmycken

Jag skulle väl säga att Syster P är mest kända för deras fantastiska bokstavssmycken. Dessa är ju så fina och ett av mina första smycken från detta varumärke. Det är också en perfekt present att ge bort till någon du älskar. Just nu har jag ett J och ett L hängande runt halsen. J för Jennie och L för sonen Leonard. Jag älskar dessa så mycket. Tack Syster P för att ni levererar så fina smycken med en fantastisk kvalité

Glöm inte att handla med koden som ger er hela 10% rabatt på allt.

Både ringen och halsbandet hittar nu just nu hos Syster P. Halsbandet har jag haft så länge.

Denna fina men diskreta ring är ett smycke jag använder varje dag. Tröttnar aldrig.

syster p rabattkodKommer ni att använda min syster p rabattkod ? 🙂

Hoppas ni fick lite presenttips i detta blogginlägg. Har ni handlat smycken hos Syster P innan?

Läs mer:  Meds rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *