Vaxholms hembygdsgård – Kakbuffé

Tänk att man får ha det så här bra <3 Jag måste försöka ta till mig av det. Jag mår så bra här ute i Skärgården tillsammans med min person. Det känns som att jag och Livia kommit ännu närmre varandra om det ens är möjligt. Älskar hennes sätt och hur vi är emot varandra. Vi kommer bli världens bästa team när bebis kommer. Jag vet att det kommer bli tufft, men det känns så bra att det är hon och jag som gör detta.

Vi har hunnit med så mycket här i skärgården. Trots lata dagar, sovmorgnar och att ta dagen som den kommer har vi upplevt så mycket. Idag sov vi tills vi vaknade. Planen för denna måndag är bara att vila, äta god mat, bada från bryggan här vid oss och bara mysa. Jag ska även avsätta någon timme för jobb då jag vill och för att jag kan.

Nu ska jag visa er lite bilder från vårt fantastiska besök vi hade på Vaxholms hembygdsgård häromdagen. Miljön där är fantastisk och likaså deras enorma kakbuffé <3

Ni hittar vårt smultronställe här: Trädgårdsgatan 19, 185 32 Vaxholm

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *