Babyshop rabattkod och erbjudande

Babyshop rabattkod och erbjudande

Inlägget innehåller adlänkar

Sedan Leonard var en liten bebis så har vi handlat massor hos underbara Babyshop. Vi har varit så nöjda med denna webbutik. Jag älskar deras enorma sortiment av produkter till bebis och barn. Det är ju så roligt att handla till dem små, speciellt kläder tycker jag. Men babyshop har ju så mycket mer än bara kläder. Jag vill passa på att ge er en rabattkos hos Babyshop.

Babyshop rabattkod och erbjudande

Handla hos Babyshop med rabattkod <– klick

Via länken ovan får du 11% rabatt på allt hos Babyshop.
Ange kod: BABYMEC11

Vad behöver man ha hemma inför första tiden med bebis?

I detta inlägg vill jag passa på att tipsa er nyblivna mammor om vad som kan vara bra att ha hemma när bebis anlänt.

  1. Kläder: Se till att du har tillräckligt med kläder för din bebis, inklusive bodyn, byxor, pyjamas, strumpor och mössor. Välj mjuka och bekväma material som inte skaver mot känslig hud. Babyshop har en massa vackra kläder till både bebisar och barn.
  2. Blöjor och våtservetter: Du behöver många blöjor och våtservetter eftersom en nyfödd bebis ofta behöver bytas flera gånger om dagen. Tänk på att välja rätt storlek på blöjor och ha olika storlekar i beredskap.
  3. Babyolja eller kräm: Olja och kräm kan hjälpa till att förhindra utslag och torr hud. Det kan också hjälpa till att göra blöjbyten lättare.
  4. Amningskudde: Om du planerar att amma din bebis kan en amningskudde göra det mer bekvämt och avlasta din kropp.
  5. Flaskor och nappar: Om du planerar att ge din bebis formel eller pumpad mjölk, behöver du flaskor och nappar. Se till att ha tillräckligt med flaskor och nappar i olika storlekar och material.
  6. En spjälsäng: Din bebis behöver en plats att sova på, och en spjälsäng kan vara det bästa valet. Tänk på att välja en säker och stabil spjälsäng som uppfyller säkerhetskraven.
  7. Bilbarnstol: Om du kommer att resa med din bebis i bilen, behöver du en bilbarnstol. Det är viktigt att välja en stol som passar din bebis storlek och vikt, och som uppfyller säkerhetskraven.
  8. Bröstpump: Om du planerar att pumpa mjölk för att mata din bebis, behöver du en bröstpump. Det finns manuella och elektriska bröstpumpar att välja mellan, så välj en som passar dina behov.
  9. Termometer: En termometer kan vara användbar för att mäta din bebis kroppstemperatur och se om hen har feber.
  10. Babyvakt: En babyvakt kan hjälpa dig att hålla koll på din bebis när hen sover eller leker på egen hand, så att du kan ta en paus och vila eller göra andra saker.

Dessa är grundläggande saker som kan vara bra att ha hemma första tiden med en bebis, men det kan också vara bra att fråga andra föräldrar eller din läkare eller barnmorska om råd och tips. Shoppa hos Babyshop med min rabattkod 🙂

Babyshop rabattkod och erbjudande 

Läs mer: Jollyroom rabattkod 

Hoppas ni gillade detta inlägg Babyshop rabattkod och erbjudande

En reaktion på ”Babyshop rabattkod och erbjudande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *