Babyv rabattkod

– Babyv rabattkod –

Inlägget är i ett betalt samarbete med Babyv

Häromveckan satt jag och googlade lite på butiker för barn. Jag ville köpa något till Leonard, men vad visste jag inte. Brukar alltid köpa hans grejer på samma nätsidor som jag är nöjd med. Men jag ville hitta något nytt, en butik jag inte tidigare shoppat på. Jag gled in på butiken Babyv. Här hittade jag en massa fint till vår bebis och givetvis kunde jag inte hålla mig från att shoppa. Till min stora glädje hade jag en Babyv rabattkod som gav mig en stor rabatt på mitt köp. Till Leonard köpte jag några haklappar vilket alltid går åt. Hur många vi än har så är det alltid brist på dem. Jag tror jag slänger 2-3 haklappar på tvätt varje dag. Jag köpte även mössor, ett matset och lite snuttefiltar.

BabyV rabattkod

shoppa hos Babyv med rabattkod <– Shoppa här

Via länken ovan får du 10% rabatt på hela ditt köp

Ange kod: Familjekortet_BV för 10% rabatt. Koden aktiveras via länken ovan.!!!!

Babyv omdöme

Bara några dagar efter min beställning fick jag ett sms om att min order gick att hämtas ut. Jippi! Jag sprang ned till posten och hämtade mitt paket från Babyv. Allt var så otroligt bra och passade så fint. Både matsettet såg ut som det gjorde på bilden, haklapparna var superfina och likaså mössorna. Allt kom så snabbt och jag är verkligen ingen person som gillar att vänta på min beställning. Snabba leveranser kräver jag när jag shoppar online.

Babyv varumärken

Hos babyv kan du shoppa varumärken som exempelvis dessa nedan

  • Najell
  • 4moms
  • Bumbo
  • Stokke
  • Cybex
  • och givetvis många många fler

Nu ska jag visa er en produkt som vi bara älskar! Denna lilla maskin har räddat oss många gånger. Speciellt om man ska iväg och behöver sätta bebisen någonstans när man gör sig i ordning. Jag skulle säga att detta är den bästa babysittern. Värda alla pengar. Vi är så nöjda med vår 4moms.

Babyv rabattkod – giltig på allt

Min rabattkod hos BbayV gäller på allt och ger dig hela 10% på ordern. Passa på! Koden gäller tillsvidare.

babyv rabattkodLäs mer: Mamaroo recension 

 

4 reaktioner på ”Babyv rabattkod

    1. Den fungerar och är kontrollerad. Fungerar dock inte på barnvagnar, bilbarnstolar eller möbler & tillbehör. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *