Crystal ice

Hej på er!
Har haft en rikitg toppenvecka med en massa roligheter. Jag har gått på en hel del roliga pass på gymmet, träffat fina männiksor, varit på bio, käkat mysiga middagar och har avslutat veckan med en mycket mysig första advent som har bestått i bakning och vinterprommenader.


I tisdags var jag ute och käkade middag med min fina vän på Jensen! : )

Kallt, men riktigt fint för ögat.

I onsdags var vi på bio och såg Saw 3D. Riktigt rikitgt läskig måste jag säga, men bra! De andra tyckte nog jag var lite töntig, men jag var så himla rädd, haha!

I fredags var jag hemma hos stephanie och såg hur hon hade det, mycket mysigt! : )


I lördags morse kom jessica till Stockholm då hon skulle ha match. Jag pallrade mig upp tidigt, tog mig till vällingby i det iskalla vädret och tittade och hejjade på : ) Första gången jag var i Vällingby centrum också, hittade aldless själv, hehe : )
Jag i lördags!


På kvällen gick vi ut och käka, mycket mysigt och på ett ställe vi trivs.. Påvägen hem var det dock inte lika kul för en av oss… Så sjukligt trött var min pingisstjärna!


Idag har jag bakat lussebullar  så det har stått härliga till ; ) Sen tvingade jag med syrran ut och pulsa i snön, härligt och friskt, men kallt! Sen var det dags att följa henne till tåget…igen..

Nu ska jag käka ännu en lussebulle, puss på er! : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *