Doz apotek rabattkod

Doz apotek rabattkod

Inlägget innehåller adlänkar

Bästa Doz apotek, dem har verkligen allt. Allt som jag behöver och lite till. Doz är det apotek som ligger i området där jag bor och det känns så otroligt lyxigt. Nog för att jag sällan shoppar i fysiska apotek, men skulle man behöva ha något mer eller mindre akut är det så bra att dem finns nära 🙂 Ni är många som önskat en Doz apotek rabattkod och nu har jag äntligen en kod som är giltig på precis allt. Shoppa via länken nedan så kommer koden att aktiveras.

Doz apotek rabattkod

shoppa Doz apotek med rabattkod <–aktivera rabatt här

15% på allt med kod: BENIFY15  – GÄLLER VIA LÄNK OVAN

Samla poäng med Doz apotek

Visste du att DU Som medlem i Doz apotek får bonus på allt du handlar? Detta är ju superbra om man som jag älskar att shoppa skönhet på apotek.  Du får även en massa personliga erbjudanden och generösa rabatter flera gånger i månaden. För varje 1000 poäng får du en värdecheck på 20 kr. Hur bra? Surfa in på siten via länken ovan så kommer du att få en trevlig bonus.

Hämta recept på apoteket över internet

Doz apotek erbjuder dig att få dina recept eller övriga varor levererade hem till din egen dörren eller hämta upp dem i apoteket. Valet är ditt! Så otroligt bra att man kan få dem hem, speciellt i dessa tider. Hos Doz apotek kan du givetvis också beställa hem dina receptbelagda mediciner. Försök att stanna hemma och beställ så mycket du bara kan online. För din egen säkerhet och trygghet såklart.

Ps. Kom ihåg att använda min Doz apotek rabattkod när du handlar online.
(gäller ej på receptbelagd medicin)

Doz apotek rabattkod

Indy beauty är ett märke som jag älskar och det finns såklart hos Doz apotek. Dem har en stor skönhetsavdelning med så mycket välkända och älskade varumärken. Indy Beauty älskar jag lite extra just för att dem är veganska. Har ni inte provat deras fantastiska läppstift kan jag verkligen rekommendera er att göra det.

ps. Doz apotek är före detta Lloyds apotek

Läs mer: Under Your skin rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *