under your skin rabattkod

under your skin rabattkod

Hej underbara läsre. I detta inlägg ska vi prata om hår, och hårbottensproblem. Jag får så mycket frågor om mitt hår och tänkte därför ägnablogginlägg till detta ämne.

Jag lägger ner mycket tid och kärlek på mitt hår. Men det viktigaste av allt,  jag använder BARA prdukter som är snälla och naturliga. Både för mig och miljön. För ett par veckor sedan beställde jag hem shampo och balsam från varumärken ”under your skin”. Produkterna heter UYS detox kit och mina förväntningar var skyhöga. Jag har nämligen hört att dessa produkter ska vara helt underbara. Jag tänkte att jag nu (efter ett par veckors använding) ska lämna mitt under your skin omdöme. Men först vill jag dela med mig av en rabattkod.

under your skin rabattkod

Koden är: EMMAJ20 ger er 20% på allt 

Shoppa under your skin produkter <– klick

under your skin omdöme

Nu vill jag lämna ärlig recension på varumärket undre your skin. Eller i alla fall på de två produkter jag nu använd i några veckor.

Efter sol mycket bad i både havsvatten och pool så har mitt hår kännts så segt och aldrig rent. Min hårbotten har känts fet och smutsig trots att jag nyligen tvättat det. Detta problem försvann efter första tvätten med under your skin UYS detox kit. Jag upplever produkterna väldigt dryga och lätta att jobba in. Shampoot får löddrar snabbt i håret och resultatet blir ett rent och friskt hår. Känslan efter första tvätten var ljuvlig. Håret känns så lätt, luftigt och det bästa av allt. Håret håller sig rent LÄNGE.

rekomendation av shampoo och balsam

Genom att undvika ingredienser som SLS och SLES som ofta torkar ut och irriterar hårbotten har dem dem tänkt ut det perfekta receptet för att uppnå en hälsosam hårbotten och ett friskt hår. Extra plus vill jag ge till pumpflaskorna. Älskar det! Produkterna är fria från:

  • Utan Parabener
  • Utan Silikoner
  • Cruelty Free
  • skadliga sulfater

Glöm inte min under your skin rabattkod när ni ska shoppa 🙂

under your skin rabattkod under your skin rabattkodläs mer: iDeal of sweden rabattkod 15%

En reaktion på ”under your skin rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *