Firstvet rabattkod

Firstvet rabattkod

I ett betalt samarbete med Firstvet

Idag erbjuder Firstvet inte bara videomöten med duktiga och erfarna veterinärer utan också en bred webbshop. Här kan du hitta allt inom husdjur, allt på samma sida. Firstvet erbjuder snabba hemleveranser och fri frakt när du handlar för minst 500 kr. Givetvis vill jag också erbjuda er en Firsvet rabattkod så passa på att handla hem passande produkter till ditt husdjur 🙂

Firsvet rabattkod <– Shoppa här

Ange kod: WELCOME10

Koden ger dig 10% rabatt och gäller via länken ovan.
Giltig till och med: TILLSVIDARE

FirstVet shop

Förutom att shoppa med min Firstvet rabattkod så kan ni göra riktiga fynd i deras shop. Firstvet har nämligen mycket bra kampanjer nästintill hela tiden. Ni kan bland annat köpa torrfoder och våtfoder till katt / hund på 20%. Även pellets, hundfoder och vitaminer är just nu på kampanj.
Jag tycker det känns så tryggt att handla på en webbshop där veterinärer har varit med och godkänt / tagit fram sortimentet som säljs på site. Jag gör allt för min katt och jag vill garantera att han får i sig det absolut bästa. Därför handlar jag på Firstvet shop.

Firstvet videomöten omdöme

I samband med min katt Sashas kastrering hade jag videomöte med en av veterinärerna på Firstvet. Bemötandet var fantastiskt och informativt. Jag fick mer än det jag förväntade mig via tjänsten och jag kände mig så nöjd och trygg efter besöket. Det känns så fint att man kan få så bra hjälp hemifrån soffan. Jag har inte tillgång till bil så det blir himla svårt att åka till en veterinär när man vill ha svar på enkla frågor man kan få via video. Jag är så tacksam för att denna tjänst finns.

Se till att använda min Firstvet rabattkod när ni handlar i deras shop 🙂

Hoppas ni gillade detta inlägg och att ni hittar passande saker till ert djur.

Min älskade katt Sasha <3 För dig gör jag allt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *