Västerbottenssåpa rabattkod

Västerbottenssåpa rabattkod 

– Samarbete –

Sedan jag fick barn har jag bytt ut så mycket av mina rengöringsprodukter här hemma. Jag vill ha miljövänliga och så snälla produkter som möjligt. Det är extra viktigt nu när man har en liten en som springer runt här hemma. Jag vill verkligen slå ett slag för varumärket  Västerbottenssåpa och deras fantastiska sortiment av miljövänliga städprodukter.

Västerbottenssåpa rabattkod

Nu vill jag ta tillfället i akt och ge er en fin rabattkod på Västerbottenssåpa. Koden EMMA20

ger er 20% rabatt på hela sortimentet. Ni kan shoppa ekologiska städprodukter via denna länk <— klick

Västerbottenssåpa produkter

I sortimentet hittar du produkter som hjälper dig att rengöra kök, toalett, badrum, golvytor, trall och så mycket mer. I shoppen kan du köpa fina och ekologiska städredskap som bland annat :

  • Såpa
  • Disktrasor / diskborstar
  • Traskor
  • Diskmedel
  • Tvättmedel
  • Propplösare
  • Fläckborttagning
  • … och mycket mycket mer

Än så länge så har mitt hushåll inte testat så mycket produkter ÄN. Men vi har beställt ett gäng fina och miljövänliga produkter som vi är så spända på att testa. Ni är många som vill ha ett ” Västerbottenssåpa omdöme ”  och jag lovar er att det kommer att komma. Jag vill testa produkterna lite mer innan ni får en ärlig recension av varumärket

Miljövänliga städprodukter

När vi ändå är inne och pratar om ämnet miljövänliga städprodukter så undrar jag, vad använder ni där hemma för rengöring och städprodukter? När jag fått lite kunskap om hur illa vissa ingredienser kan göra för miljön kommer jag att helt sluta med dessa skadliga produkter. Blev ganska förvånad över att vissa ingredienser ens kan vara okej.

Jag hoppas att ni fick lite tips och inspiration på bra städprodukter nu som varken skadar dig och miljön. Om ni är sugna på att shoppa så passa på att använda min Västerbottenssåpa rabattkod. Jag hoppas att vi tillsammans kan ta hand om vår miljö. Ingen kan göra allt ensam… Västerbottenssåpa rabattkodLäs mer: ekologisk hudvård och hårvård 

2 reaktioner på ”Västerbottenssåpa rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *