Folk påstår att jag inte har ett riktigt jobb

Hej bästa ni <3
Leonard sover just nu sitt långpass så nu ska jag passa på att göra så mycket jag bara hinner och försöka vara så effektiv jag bara kan. Har så otroligt mycket på jobblistan och det ska bli så kul att få jobba några timmar (hoppas jag hehe). Det liksom kliar i fingrarna dagtid och hittills har jag bara hinnit snegla på mailen och lockats svara på allt. Men det har inte fungerat med en liten ettåring som vill bara med hela tiden. Han är värd allt och på dagarna med honom finns det ingen tid till jobb alls, vilket är helt okej <3 Jag är ju mammaledig av en anledning som jag älskar.

På tal om mitt jobb har jag det senaste fått utså så mycket kommentarer om att jag inte har något ”riktigt” jobb och att mitt jobb inte är seriöst. Det gör mig så ledsen. Bara för att jag inte är anställd, har någon över mig eller har tider att förhålla mig till så skulle jag vara mindre seriös? Jag skulle säga att jag är otroligt smart, driven och modig. Jag tjänar mycket mer än vad medelpersonen i Sverige gör och jag har ingen chef. Jag är min egen chef som sätter mina tider och jag bestämmer precis hur mycket jag vill jobba och när. Jag tror det sticker i folks ögon att det faktiskt är så. Men istället för att kasta ur sig saker som att jag inte har ett ”riktigt” jobb som faktiskt sårar mig kan man ju fråga mer om mitt jobb. Om hur det fungerar, vad jag har för strategi, rutiner och så vidare. Det skulle bara göra mig glad. Jag pratar mer än gärna om mitt jobb.

Vad kan man jobba med hemifrån?

Jag får så mycket frågor om vad man kan syssla med om man önskar att jobba hemifrån. Det finns ju HUR mycket som helst. Både som anställd och som egenföretagare. Börja googla och upptäck en massa möjligheter. Det finns många företag som idag erbjuder sina anställda att arbeta hemma på heltid, men också deltid.
Jag tjänar en stor hacka pengar på att blogga och då hemifrån eftersom jag är egenanställd. Att blogga är mitt största intresse och en stor del av min inkomstkälla. Jag har bloggat sedan 2008 och byggt upp min plattform sedan dess.
Du som har blogg kan söka blogguppdrag på Interlinked.se. Här finns det en massa olika uppdrag som du kan lämna intresse på. Jag har under tidens gång fått så mycket roliga uppdrag som passar mig och min blogg. Registrera dig där och börja tjäna pengar du också.

För vet du vad? Att blogga är också ett jobb, lika seriöst arbete som alla andras jobb.

Jag kommer fortsätta med att hålla huvudet högt och att vara ödmjuk. För att idag vara bloggare och influencer är lika vanligt som att arbeta i mataffär och så vidare. Jag vet att jag är driven och väldigt duktig i min bransch och det är jag himla stolt över. Sträck på dig du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *