Mingel på Grand Hotel

Hej älskade läsare!
Igår var jag och Jennie på fantastiska och anrika Grand Hotel för mingel. Årets Beauty week 2022 gick av stapeln och givetvis var vi där för att mingla, spana in nya varumärken och fira tillsammans. Jag och Jennie är bra på att mingla, det är liksom vår grej. Det var extra kul att gårkvällens evenemang hölls på denna flådiga plats. Blir lite extra kul att klä upp sig då.  Det var oerhört mycket utställare och press på plats så vi blev inte särskilt långdragna i pressrummet. Vi monglade vidare och satte oss för att dricka champange i chamoangebaren på Grand. Här spånade vi vidare på våra fortsatta business-drömmar. Jag och min partner in crime har bestämt oss för att hänga på Grand lite mer, dem har ju fantastiska frukostar, luncher och middagar. Också fina lounger lämpade för lite jobb. Jag får så mycket mer gjort när jag har det fint omkring mig i en inspirerande miljö.

Igår hade jag på mig min älskade och klassiska plisserade klänning från Sandro. Ni är alltid många som vill åt den. Länkar den här (klick) adlink

Nu ska jag visa er bilder från igår. Stor kram!

  Man måste fota på Grands toa, det är sedan gammalt  Alltså, salarna här. Wow Fina vän <3 Ett glas champange tackar man väl aldrig nej till? Jennie <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *