Jotex Rabattkod

– Jotex rabattkod –

Inlägget är ett samarbete tillsammans med JOTEX

När det kommer till hem & inredning finns det bara en butik som gäller för mig och det är JOTEX. Jag kastar om i hemmet varje säsong och nu är det återigen dags för höst. Detta innebär att jag ska lägga vantarna på härliga nya plädar, kuddar till soffan, nya krukor och ljuslyktor med mera. Även gardinerna i sovrummet ska bytas ut.

JOTEX RABATTKOD <– SHOPPA HÄR

Ange kod: AVENTOAUGX20

Via länken ovan får du hela 20% rabatt på allt ifrån Jotex.
Rabatten ger dig även 5% extra rabatt på all rea.

Jotex sänggavel

Det finaste Jotex ändå har är väl deras sänggavlar. Alltså jag är helt kär i vår nya som vi köpte till denna lägenhet. Det var kärlek vid första ögonkastet. Kvalitén känns lyxig, färgen är perfekt och stoppningen likaså. Modellen på Jotex sänggavel som vi har heter så mycket som ” Jotex Skene sänggavel lyx ”. Denna sänggavel har vingar vilket gör att hela sovrummet känns extra lyxigt på något sätt. Ja, men åh vad nöjda vi är! Denna sänggavel tar verkligen fram känslan av ett hotellrum.

Är ni ute efter rea på sänggavlar eller rabattkod på sänggavlar? Då har ni hittat rätt. Via länken ovan får ni 20% rabatt på ALLT.

Jotex gardiner

Ett annat fantastiskt bra köp som jag nyligen gjorde hos Jotex var att shoppa gardiner. Jag tycker dem har ett fantastiskt utbud av gradiner. Sedan är det svårt att hitta bra pris på gardiner. Men hos Jotex hittade jag vad jag sökte efter till ett bra pris. Jag satsade på några skira gardiner som ni ser som en sänghimmel nedan, sedan la jag även vantarna på beiga sammetsgardiner som jag har i vardagsrummet.

Se nu till att använda min Jotex rabattkod så sparar ni hela 20% rabatt på era köp.

Jotex skene sänggavel lyx Här ser ni min Skene sänggavel lyx. Visst är den fin?

Jotex rabattkod

Gardinerna, puffarna och fåtöljen är från Jotex. Allt detta inredde jag med i min gamla lägenhet som ni kanske minns? Åh vad jag älskade allt detta. Puffarna är med mig i denna nya lägenheten såklart. De matchar den nya soffan som också är från Jotex så fint. Beige är verkligen min melodi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *