Kan man få bort bristningar?

Inlägget är i ett betalt samarbete med Skinroller

Under min graviditet fick jag några få bristningar. Inte alls så farligt som jag hade förberett mig på. I mina ögon är bristningar något vackert. Det är liksom kroppens sätt att tala om att man har levt. Mina kom med min graviditet och de är det vackraste jag gått igenom.  Trots att bristningar är vackra så finns det många som vill reducera synligheten på dem och det kan man!

Kan man få bort bristningar?

Bristningar sitter på kroppen permanent, men man kan få dem mindre synliga. Jag är ett levande bevis på det. Bristningar uppkommer när kroppen växer och huden inte hänger med. Det är vanligt att få dem under tonåren och när man är gravid då kroppen växer snabbt. Bristningar kan sätta sig på alla möjliga delar på kroppen. Bland annat rumpa, mage, lår och höfter för att nämna några exempel.

Skinroller mot bristningar

Idag finns det olika behandlingar som sägs vara effektiva mot bristningar. För JA, det går att behandla bristningar. Många är riktigt kostsamma och andra även smärtsamma. Inget jag är speciellt sugen på att testa för att vara helt ärlig. Jag har nämligen haft en rutin med att rolla huden med min Skinroller. Detta har jag kört med av och till i sex månader. Jag började rolla huden när jag kände mig redo efter förlossningen.

Jag rollar de områden som jag tycker har mest synliga bristningar. För mig är det ett område på magen och lite på ena höften. Efter att jag rollat områdena smörjer jag in kroppen med en kroppsolja mot bristningar. Huden känns så följsam, len och återfuktad. Resultaten efter att jag jobbat med min Skinroller i sex månader är fantastiska. Färgen på strimmorna har gått från rosa-röda till ljus ljust beiga / ljusrosa. Det är en enorm skillnad. Nu syns det bara så små strimmor och jag är verkligen nöjd.

Jag kan verkligen tipsa er om att rolla med en skinroller på områden där du drabbats av bristningar.

I ansiktet kör jag med en Skirnoller – Dermaroller med nållängden 0.5. På kroppen kör jag däremot med en nållängd på 1,5 eftersom huden på kroppen är grövre än i ansiktet.

Har ni testat skinroller på huden?

Här är oljan som jag pratade om innan 🙂 Lugnande, återfuktande och reducerar synligheten av bland annat ärr. Denna kan man använda i ansiktet och på kroppen.

Kan man få bort bristningar?Jag rollar huden innan jag applicerar oljan Alltid framme i badrummet 🙂

En reaktion på ”Kan man få bort bristningar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *