Bloggflöde

Lenoites rabattkod

Lenoites rabattkod i samarbete med Lenoites

Häromveckan fick jag hem en fantastisk leverans från premiumvarumärket Lenoites och i samarbete med dem har jag en Lenoites rabattkod. Koden får ni lite längre ner i inlägget 🙂 Lenoites är ett Svenskt premium skönhetsmärke med fokus på lyx och kvalité. Det märks verkligen när man har produkterna i sina händer. Alla deras produkter andas lyx! Likaså deras fantastiskt vackra boxar som omsluter varje produkt. Sådant älskar jag och det ger ett fantastiskt fint mervärde.

Lenoites rabattkod 

Med koden EmmaJennie20 får ni 20% rabatt på hela Lenoites sortiment. Passa på att handla julklapparna till mamma, bästa vännen eller till dig själv <3

Shoppa här (klick)

Lenoites Ögonfransserum

En produkt jag än inte testat är Lenoites Ögonfransserum. Men jag har hört så bra om det. Ögonfransserumet är framtagen med 15 kraftfulla och högkvalitativa ingredienser som gör att dina fransar växer snabbare och mår bättre. Testa det om ni (som jag) önskar längre och fylligare fransar. Jag ska definitivt klicka hem detta med min egna rabattkod.

Örngott i siden

Jag har så länge velat ha ett örngott i siden och nu har jag det! Jag har sovit med det i några nätter och kommer aldrig att sluta. Detta örngott är i 100 % mullbärssiden vilket känns när man tar i det. Örngottet har en perfekt slät yta och en superfin lyster. Jag valde det beiga då det passar vårt sovrum bäst.

Fördelar med att ha ett örngott i siden.

  • Positivt för dig med känslig hy / problemhy
  • Örngott i siden förhindrar veck och rynkor i ansiktet
  • Håret blir frissfritt
  • Örngottet hjälper till att behålla fukten i håret.
  • Håret blir glansigare

Lenoites HeatlessWaves

Den produkt jag ändå älskar mest med Lenoites (om jag måste välja en produkt) är deras HeatlessWaves. Denna prdukt är GULD om du är som jag och vill locka håret med så minimal skada som möjligt. Det har tidigare varit nästan omöjligt, men med Lenoites HeatlessWaves är det möjligt. Dem har nämligen tagit fram ett verktyg där du får vackra jämna lockar utan att slita på håret. Ingen värme, endast friskt vackert hår.

Locka håret utan värme

Det enda du behöver är HeatlessWaves. I detta kit får du allt du behöver för att locka håret. Du bör med fördel använda redskapet på natten. dela upp håret i mittbena och spänn fast hårklämman (som ingår i kitet) på toppen av huvudet. Sedan snurrar du håret runt den mjuka böjbara staven i mullbärssilke. Du använder samma teknik som att du skulle locka håret med locktång. Sov gärna med HeatlessWaves och avlägsna sedan den mjuka staven på morgonen. Wolá.

Lenoites rabattkod

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *