Lily and rose rabattkod

Lily and rose rabattkod

Inlägget innehåller reklamlänkar

Det är ingen hemlighet att jag älskar smyckesvarumärket Lily and rose. Deras örhängen bär jag dagligen och det har jag gjort i snart sju år. Det finns inga örhängen som jag känner mig så fin i som dessa 🙂 Jag har handlat så mycket hos dem genom åren både i lily and rose outlet och online. Dem har mycket kampanjer och får hela tiden in nyheter så det är verkligen värt att spana in 🙂 I detta inlägg så har jag en fin Lily and rose kampanj till er.

Lily and rose rabattkod

Handla hos Lily and rose rabattkod – shoppa här !!!!!

 

Via länken ovan får du hela 10% rabatt på allt hos Lily and rose

aktiveras via länken ovan!! ange kod: 10FK

Lily and rose örhängen

Eftersom jag älskar deras örhängen som vill jag pusha lite extra för dem. Hos Lily and rose hittar du både pampiga örhängen för festligheter, men också mindre till medlestora. Jag har alla olika typer och jag bär dem utefter tillfälle. De medelstora har jag alltid för att pimpa upp en ganska plain vardagsoutfit.

fina smycken

Hos lily and rose hittar du såklart mer typer av smycken än endast örhängen. Exempel på smycken är:

  • Armband
  • Ringar
  • Örhängen
  • Brud-acessoarer
  • Halsband
  • och håracessoarer

Här nedan ska jag visa er mina absoluta favoriter 🙂 Diademen har jag alltid. Ett vitt och ett svart. Visst är dem fina? Vad har ni för dagliga smycken? Har ni samma varje dag eller byter ni med jämna mellanrum? Jag har mina favoriter som jag växlar emellan.

Lily and rose rabattkodMitt vita sommardiadem i silke och favoritsetet med örhängen och halsband

Lily and rose rabattkodHär bär jag det svarta diademet och ett par favoritörhängen

Halsband, ring och två olika örhängen som jag älskar!

Se nu till att använda min lily and rose rabattkod när ni handlar 🙂 Via koden och länken får ni hela 25% rabatt på hela sortimentet. Happy shopping. Kram!

Läs mer: mystuff rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *