Lika som bär

Sedan Leonard ändrade sitt utseende från nyfödd till bebis så har jag fått höra hur lika vi är. Ibland kan jag faktisk se det själv. Många av mina vänner säger att vi är lika som bär och att Lenard kommer se ut exakt som mig när han blir äldre. Det är ganska spännande detta! Vår donator var nämligen brunögd med mörkbrunt hår. Leonard har fått min ljusa hy, min naturliga hårfärg och mina klarblå ögon. Allt detta kan ju ändras och det spelar verkligen ingen roll 🙂

Idag ska jag ängna mig åt att packa våra väskor. Innan jag åkte iväg på resor innan barn så kunde man ju snabbt ”rafsa” ihop något. Men när man har bebis så blir det ju något helt annat. Det är ju så mycket man ska tänka på då 🙂 Under fredagen så kommer jag, Livia, Leonard och mina svärföräldrar att åka ner till Småland. Jag har verkligen sett fram emot denna resa. Vi ska bo på en bondgård hos Livias familjevänner. Jag har hört att det finns så mycket djur och det ska bli så roligt för Leonard.
Det är dryga tre timmar dit med bil så idag ska jag preppa en massa roligt som vi kan underhålla Leonard med i bilen.
Har ni tips på vad det kan vara så släng gärna iväg en kommentar 😀

Ha en fin tisdag och njut av det fina vädret! Här skiner solen idag 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.