Lugnet i en småstad..

Hej på er!
Jag kan i dagsläget inte tänka mig att flytta tillbaka till Arvika, men jag måste ändå säga att jag saknar stadens lugn. Här är det sällan stress och press vilket är skönt. Älskar att det är så lugnt över allt. Både på stan, på biblioteket, restauranger och fik. Tillgängligheten är väl det som är absolut det bästa här. Småstäder som Arvika har verkligen många positiva fördelar.

Idag har vi myst i Arvikas vackra stadspark. Jag måste säga att detta är bland de finaste parker jag sett. Leonard fick slänga ett mynt i önskebrunnen, precis som jag fick göra som liten. Man ska egentligen hålla sin önskan för sig själv, men han var snabb att säga att han önskade sig en bil. Vi lekte i parken och tittade på de fina blommorna innan vi promenerade vidare till torget för fika. Där och då kom regnet så vi fick gömma oss under ett tag. Bernard fick slitas ifrån bröstet då himlen bestämde sig för att öppna sig.. Men det gick snabbt över. Efter skuren så väntade vi in Arvikas guidade turisttåg. Leonard har önskat att få åka detta länge, men nu blev det äntligen av. Eftersom att jag precis hade ammat Bernard gav detta mig utrymme för att lämna ifrån mig honom ett tag. Det var så fint att få lite ensamtid med min stora son.

Livia har varit i Karlstad på jobb i veckan, men ikväll kommer hon ”hem” till oss här. Nu är vi lediga alla tillsammans. Som vi längtat!

Lillemannen var glad och nöjd i vagnen 🙂

 Här har man suttit och önskat sig saker under sin uppväxtDenna pojke har så mycket frågor och funderingar om precis allt.

 Gunga är alltid roligt, speciellt på nya platser 🙂

 Så roligt att få åka tåg 🙂 Arvikas stadsmärke ”fågelmannen” hehe

Det blir några glassar per dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *