Intervju med en värmländsk tidning

Hej kompisar!
Idag startade vi dagen med att göra en intervju tillsammans med en värmländsk tidning. Det var i förra veckan som en journalist hörde av sig till mig och önskade göra ett reportage om vår familj och såklart tackade vi ja 🙂 Idag hade vi en lång och fin intervju nere vid vattnet på sågudden här i Arvika. Denna plats är fantastisk och jag har så mycket barndomsminnen härifrån. De två personerna från tidningen var så rara och fina. Timmarna bara flög iväg. Vi fikade och pratade om allt och det kändes verkligen som ett samtal.

Innan vi åkte hemåt så passade vi på att leka i den fina lekparken intill. Leonard älskar ju naturen så vi kikade på massa blommor och deras odlingar. Vädret är på topp här idag så vi ska passa på att vara ute så mycket vi bara kan.
Lite senare i eftermiddag ska vi hälsa på några släktingar till mig. Jag har en liten släkt tyvärr, men håller gärna hårt i dem som vi har kvar.

Det är verkligen så mysigt att få vara hos mamma här i Arvika. Mamma ställer verkligen upp med allt och hennes service är guldvärd nu när man har två barn (och utsliten)

I morgon är det midsommarafton och då ska vi iväg till en mycket spännande hembyggdsgård, men mer om detta i morgon 🙂
Ha en fantastisk fin midsommar fina nu <3

Fina sågudden i Arvika <3  Pionéer, en favoritblomma. Jag och Leonard stannade till och kikade på blommarna i evigheter. Ett intresse han verkligen fått av mig.  En liten som alltid har med sig sina bilar. fina, underbara plats. Om ni är på besök här i Arvika så måste ni ta er till sågudden.  Mannen som alltid är hungrig   Idag hittade vi massa odlingar. Även äppelträd och päronträd. denna äppelpaj var gudomligt god. Vi fikade på Carlo café  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *