Mammalunch 2.0

Hej kompisar!
Igår hade jag sommarens kanske mysigaste citydag med en kär vän. Vi träffades genom våra barn och jag är så glad för henne. Donnan har fyllt år så jag ville bjuda henne på en LÅNG och härlig lunch. Och det var exakt så det blev.

Vi åkte tillsammans till restaurang Fiore som är ett ställe jag älskar. Men det vet ni ju redan. Jag blir aldrig besviken på deras mat och miljö. Igår satt vi ute på deras somriga uteservering med sand under fötterna. Ni måste hit!! Vi åt en varsin bit kött, skålade i bubbel och pratade i timmar. Bernard visade sig från sin bästa sida. Jag kunde amma när jag åt och sedan somnade han om så gott i vagnen. Efter kaffe och bubbel så promenerade vi längst med strandvägen och in mot Stureplan. Här blev det ett besök på en (för mig) välbesökt vintage butik. Jag hade nämligen fått span på ett Cartier halsband som båda matchar min ring och Love braclet… Jag testade det och blev kär. Tyvärr fick jag reda på att diamanten i halsbandet inte hade den karat som jag hade önskat… Trodde definitivt att diamanten var lite större, men nej. Det blev inget köp denna gång. Väntar tålmodigt på att ett liknande ska komma in, men med en större diamant.

Så så så tacksam för en fin dag. Vädret var magisk och sällskapat lika så.

 

Jag tillsammans med min fina vän  Härligt med sand under fötterna. Väldigt mycket utomlandskänsla här.   Min lille han bara äter och äter han <3  så så så god mat. som alltid här.    Och denna lilla goding. så nöjd och så glad. Han är verkligen en enkel och mycket lättsam bebis. Jag är så glad över att han (än så länge) slapp koliken. Leonard hade det så kämpigt under hans första månader i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *