sundby gård

Jag älskar att besöka nya platser. Det kan vara allt ifrån nya länder, städer och små orter. Men också caféer, trädgårdar och andra platser. Idag tog vi bilen till en just sådan plats. Dagens utflyktsmål blev Sundby gård belägen i Huddinge kommun. På plats mötte vi även upp mina fina svärföräldrar. Dem hade med sig paj och andra godsaker så det blev en härlig lunch picknick. Efter god mat bestämde sig Leonard för att bada. Det var inte särskilt varmt i vattnet, men han kastade sig i. Kort därefter bestämde sig Livia för att göra samma sak. Imponerande. Jag höll mig på land tillsammans med svärmor och Bernard. Det var så mysigt och fridfullt där. Sådan vacker och lugn plats. Vi var i princip helt ensamma på gården och det var härligt.

Efter lek i vattnet och mys på en picknickfilt så åkte vi vidare för nästa stopp. Vi fortsatte färden till Nytorps café. Detta torp har anor från 1600-talet och bara en sådan sak gör detta café unikt att besöka. Leonard fick köttbullar och vi andra fikade gotte.
Älskar verkligen sådana här spontana dagar med så fina utflykter. Det kommer bli mycket av sådant här i sommar.

Älsklingen. så så så lycklig vid vattnet!

Min kärleksfulla lilla kille. Hans nya outfit kommer från underbara Newbie.

  Lugnt och väldigt fridfullt

<3 Min fina outfit kommer från det miljövänliga märket Residus Café Nytorp   En väldigt vacker gård   Tänk att det har bott en familj på 5 personer här i detta lilla lilla hus.  Melonglass efter kötbullar Bernard!!! Tänk att denna lilla bebis redan är hela två månader IDAG. Nyp mig.  älskar dig!! Leonard hittade ett sådant gulligt litet fågelhus. Denna lilla mannen är så intresserad av både djur, natur och massor av växter.

Ingen utflykt med bilen utan Doona Mamma älskar dig och din storebor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *