Bloggflöde

Mockberg rabattkod

-Detta inlägg innehåller Mockberg rabattkod i samarbete med Mockberg –

Jag älskar klockor och jag har ett favoritmärke när det kommer till armbandsur. Ni kanske har sett detta märke pryda min handled, men för er som inte vet det så älskar jag Mockberg och deras klockor. De är så fina och tidlösa. Mina favoriter är dem i mesh. Min äldsta Mockberg klocka har jag haft i tre år och den används flitigt än idag. Dem är otroligt kvalitativa och passar till varje look.

Mockberg sortiment

  • Mockberg Örhängen
  • Mockberg Klockarmband
  • Mockberg herrklocka
  • Mockberg halsband
  • du kan även shoppa så fina smycken från lovias kollektionen.
  • samma sak med sanne alexandra för mockberg. Älskar dem!

Nu tänkte jag överraska er med en fantastiskt fin Mockberg rabattkod 🙂 Hur bra? Nu kan du införskaffa dig din favoritklocka till ett grymt pris.

Mockberg rabattkod —-klick

Rabatten dras av via länken. erbjudandet gäller nu.

Update: koden gäller januari 2021

Nu tycker jag att ni ska unna er en ny fin klocka till hösten och vintern. Hösten är en nystart som jag tjatat om så varför inte kicka igång denna nya säsong med en sprillans ny klocka? Mockberg har klockor för alla. På deras hemsida hittar du klockar i alla olika storlekar och utföranden. Jag själv har valt klockor i både guld, silver och rosé guld. Med både stor och liten urtavla. Jag älskar ju att variera klockor och har en vardagsklocka och en lite mer “finklocka”.

En klocka är även en perfekt julklapp till din kära. Perfekt gåva till systern, mamma eller bästa vännen. Alla Mockbergs klockor går att korrigera i storlek.

Mockberg smycken

Förutom vackra klockor hittar du även fantastiska fina smycken hos Mockberg. Influencern Sanne Alexandra har designat en ny smyckes kollektion frör Mockberg och den är helt fantastisk. Spana in den vetja 🙂

Mockberg rabattkodMockberg rabattkod

Mockberg rabattkod En klassisk klocka i silver som jag bara älskar. Finns inget märke som gör så fina klockor som Mockberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *