Bloggflöde

Möten, ärenden, lunch, naglar och middag med pappa

Hej på er <3
Jag har just kommit hem efter en kväll tillsammans med min pappa, syster, hennes tjej och deras hund. Vi bestämde oss för att fira fars dag lite tidigare i år just för att söndagen är fullbokad av annat 🙂 Vi käkade sushi, åt tårta och bara hade det trevligt.

Tidigare idag så har jag sprungit ärenden, hämtat paket, haft möten och haft världens trevligaste lunch. Blev så glad att jag kunde klämma in denna lunch på Brillor tillsammans med bästa Sandra och Linn. Efter lunchen traskade jag vidare längst med Karlavägen och bort till fältan där jag hade min efterlängtade nageltid. Så skönt att få korta ner dem och på med ny färg. Så här har dagen sett ut i bilder:

Så god sallad på Brillo. Har faktiskt inte käkat lunch där tidigare.

tuffaste valet i livet hehe. Nej men det känns typ så..

Min älskade katt. Han hatar att krams på mina villkor…

   På v’gen hem hämtade jag upp ännu mer paket och som ni ser så har det kommit ganska mycket till mig idag… Detta resulterade i..

Totalt kaos. Som alltid. Nu har jag att göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *