Organista rabattkod

– Organista rabattkod –

Inlägget är i ett samarbete med Organista

Att resa organiserat är ett måste för mig. Det har de alltid varit. Jag blir galen av kaos och inte minst kaoset som lätt kan uppstå i en resväska.
Jag vill kunna ha saker och ting på sin plats. Snyggt pch prydligt. Jag har nu klickat hem smarta resepåsar och organistas egna packkuber som är så snygga i resvskan. Jag ska berätta mer om dessa.

Organista rabattkod <– shoppa här

Men först vill jag dela med mig av en fantastisk rabattkod. Med koden EMMAJENNIE20 får ni hela 20% på allt. Koden är giltig till och med den 21:e oktober <3

organista packkuber

Organistas egna packkuber har jag lite extra mycket kärlek för. Här rullar jag ner mina kläder snyggt och prydligt. Dem håller plaggen skrynkelfria, fräsha och skyddade under resans gång. Hemma använder jag dem också. Dem ligger fint inne i graderoben och fylls  av hårband, diamdem och scarfs när jag inte reser. Livet har blivit så mycket enklare med organistas lösningar.
Nu ska jag visa er hur det ser ut när jag packar med organista, men först vill jag ge er en kort recension om Organista.

Organista omdöme

Hos Organista har du som kund alltid fri frakt och fri retur. OM du skulle vara osäker på produkt så kan du alltid returnera. Efter att du lagt din order så får du din leverans inom 1-3 dagar. Det kallar jag snabb leverans.

Jag tycker att kvalitén på både packkåsarna och packkuberna är superbra. Dem är välgjorda, slittåliga och väldigt väldigt fina. Deras produkter finns i flera olika färger. Men jag älskar ju beige så därför fick det bli dessa.

Är du lika trött som jag på att organisera i resväskan? Om JA så borde du investera i Organistas smarta lösningar 🙂 Glöm inte att handla med min rabattkod.

Organista rabattkodI sortimentet finns bland annat tvättpåse, skopåse, smyckespåse, packkuber, packpåsar och andra smarta förvaringar. In och spana på hemsidan.

Organista rabattkod Organista rabattkod Nu packar jag min resväska med glädje. Innan har det bara varit jobbigt att packa.

Så här icke organiserad var min väska innan jag fick mina organista packpåsar och packkuber.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *